Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Gardena Premium Pulserende sector- en cirkelsproeier

Gardena Premium Pulserende sector- en cirkelsproeier

€39,99 €31,25
niet op voorraad
De sproeier voor grote oppervlakken - met spike
De GARDENA Premium Pulserende sector- en cirkelsproeier besproeit zonder moeite grote oppervlakken. De sproeier is gemaakt van een robuuste combinatie van metaal en kunststof. Hierdoor is de sproeier zeer
5 tot 10 werkdagen/voor de juiste levertermijn kan u deze steeds aanvragen
Ryva Watersolutions.
 • Verzending
  Gratis verzending vanaf 150 binnen de Benelux!
 • Voorraad
  Eigen grote voorraad!
 • Ervaring
  Meer dan 35 jaar ervaring!
 • Fysieke winkel
  Moeite met kiezen? kom gerust eens langs!
Beschrijving

De sproeier voor grote oppervlakken - met spike

De GARDENA Premium Pulserende sector- en cirkelsproeier besproeit zonder moeite grote oppervlakken. De sproeier is gemaakt van een robuuste combinatie van metaal en kunststof. Hierdoor is de sproeier zeer stabiel. Met de stelringen kunt u eenvoudig instellen welke sector er moet worden besproeid, met fijne instelmogelijkheden van 25° tot 360°. De geselecteerde sector kan altijd vanaf deze stelringen worden bekeken. De zeer precieze, koperen spuitmond zorgt voor een precieze verdeling van het water. U kunt het bereik instellen met de grote, eenvoudig te gebruiken draaiknop. Dit kan worden ingesteld van 5 m tot maximaal 12,5 m. Er kan een oppervlak van 75 m² tot maximaal 490 m2 worden besproeid. De schroefdraad wordt op de sproeikop geschroefd en heeft een diameter van 21 mm (G 1/2). De sproeier wordt op een metalen spike gemonteerd. Hiermee kan de GARDENA Premium Pulserende sector- en cirkelsproeier eenvoudig in het gazon worden geplaatst. En de sproeier kan net zo gemakkelijk weer ergens anders worden neergezet. De sproeier is voorzien van het verbindingsstuk en de einddop van het GARDENA System. U kunt hem meteen gebruiken. Met het GARDENA Kraanaansluitstuk (art. nr. 901) kunnen er meerdere sproeiers op elkaar worden aangesloten. Grote oppervlakken kunnen zonder problemen worden besproeid.

Specificaties

Sproeioppervlak Min 75 m²
Sproeioppervlak Max 490 m²
Sproei bereik Ø Min 5 m - 12,5 m

Kenmerken

08141-20-L-007
Besproeiingssector instellen - eenvoudig en met fijninstelling
De sectoren die moeten worden besproeid kunnen met de fijne afstelmogelijkheid voor het bereik worden ingesteld. U ziet in een oogopslag welke sector er tussen 25°en 360° is ingesteld.

08135-20-L-011
Lange levensduur door kwaliteit
De pulserende sector- en cirkelsproeikop is gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor heeft het product een lange levensduur.

08141-20-L-006
Praktische, traploze instelling van het bereik
Het sproeibereik kan met de grote stelknop traploos worden ingesteld.

08135-20-L-010
Eenvoudig uit te breiden
Er kunnen meerdere sproeiers worden aangesloten op het verbindingsstuk en de einddop van het GARDENA System.

08136-20-L-002-42cm_V1
Sproeier met een spike bevestigd: robuust en krachtig
De robuuste metalen spike zorgt dat de sproeier stevig in de grond wordt geplaatst en er kunnen grote oppervlakken tot 490 m² worden besproeid.