Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Gardena Sproeierslang 7.5m, oranje

Gardena Sproeierslang 7.5m, oranje

€33,99 €25,25
5 op voorraad
Fijne besproeiing voor kwetsbare planten
De GARDENA Sproeierslang biedt een optimale fijne besproeiing van perken, borders en smalle oppervlakken. De set bevat alle benodigde aansluitstukken voor het GARDENA System, dus u hoeft alles alleen maar op de w
48u levering
Ryva Watersolutions.
 • Verzending
  Gratis verzending vanaf 150 binnen de Benelux!
 • Voorraad
  Eigen grote voorraad!
 • Ervaring
  Meer dan 35 jaar ervaring!
 • Fysieke winkel
  Moeite met kiezen? kom gerust eens langs!
Beschrijving

Fijne besproeiing voor kwetsbare planten

De GARDENA Sproeierslang biedt een optimale fijne besproeiing van perken, borders en smalle oppervlakken. De set bevat alle benodigde aansluitstukken voor het GARDENA System, dus u hoeft alles alleen maar op de watertoevoer aan te sluiten. De oranje sproeierslang heeft een vaste lengte van 7.5 m, maar kan worden verlengd door maximaal 22,5 m extra slang aan te sluiten. De slang kan ook worden ingekort door de slang op de gewenste lengte af te snijden en de aansluitstukken te monteren. U kunt de sproeierslang ook op de gewenste lengte kopen, omdat de slang per meter verkrijgbaar is. De sproeierslang wordt geleverd met een garantie van 10 jaar. Voor eenvoudige besproeiing van kleinere oppervlakken.

Specificaties

Slang lengte 7.5 m

Kenmerken

00995-20-L-011-21cm.eps
Ideaal voor perken, borders en smalle oppervlakken
Dankzij de fijne sproeistraal kunnen perken, borders en smalle gebieden in de tuin gemakkelijk en precies worden bewaterd.

00995-20-L-004-42cm.eps
Voorzichtig met de planten
De fijne straal zorgt dat kwetsbare planten niet worden beschadigd tijdens het besproeien.

01995-20-L-006-42cm.eps
Eenvoudig instellen
De GARDENA Sproeislang kan afzonderlijk worden ingekort en gemonteerd met aansluitstukken of door middel van aansluiting worden uitgebreid - voor een eenvoudige en afzonderlijke afstelling.

01995-20-L-013-47cm.eps
Groen, bruin of oranje
De sproeislang is verkrijgbaar in verschillende kleuren. U kunt kiezen voor een onopvallende bruine of groene slang voor perken of gazons, of voor de opvallende oranje kleur, zodat de slang duidelijk zichtbaar is.