Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel DAB DTRON3 X 35/90 + Suction Kit

DAB DTRON3 X 35/90 + Suction Kit

€959,53 €760,00
1 op voorraad
DTron3 is een 7 ”elektronische dompelpomp met meerdere waaiers voor schoon water, ontworpen voor gebruik in putten en tanks. Het kan ondergedompeld, gedeeltelijk ondergedompeld of op het oppervlak worden gebruikt (met het juiste accessoire). Het is geschi
Levering vanaf 19/08/2022 vanwege jaarlijks verlof
Ryva Watersolutions.
 • Verzending
  Gratis verzending vanaf 150 binnen de Benelux!
 • Voorraad
  Eigen grote voorraad!
 • Ervaring
  Meer dan 35 jaar ervaring!
 • Fysieke winkel
  Moeite met kiezen? kom gerust eens langs!
Beschrijving

DTron3 is een 7 ”elektronische dompelpomp met meerdere waaiers voor schoon water, ontworpen voor gebruik in putten en tanks. Het kan ondergedompeld, gedeeltelijk ondergedompeld of op het oppervlak worden gebruikt (met het juiste accessoire). Het is geschikt voor gebruik in woon- en woonomgevingen voor onder druk zetten, hergebruik van regenwater, tuinieren en irrigatie. De pomp kan zelfs horizontaal worden geïnstalleerd. Uitgerust met PLC (PowerLine Communication) technologie die het mogelijk maakt om te communiceren met de standaard meegeleverde externe controller Com Box. De pomp is ook verkrijgbaar in versie X met 1 ”inlaat en kit X inclusief 1 meter aanzuigslang en haver om het opzuigen van onzuiverheden van de bodem te voorkomen. De gehele pomp is IP 68 geklasseerd, met het DOC68 accessoire (apart geleverd) wordt het een IP 68 oppervlaktepomp voor gebruik onder water. Op aanvraag is er een gecertificeerde versie voor drinkwater beschikbaar. Geïntegreerd expansievat, geen extra expansievat nodig.

CONSTRUCTIEKENMERKEN VAN DE POMP

Pomphuis van technopolymeer om corrosie en oxidatie te weerstaan. Geïntegreerde terugslagklep. Geïntegreerd puin lter. Overdrukventiel om ijsvorming in de leidingen te weerstaan ​​en te beschermen tegen waterslag. Op het pomplichaam bevindt zich een ontluchtingsklep die de aanzuiging verbetert tijdens de eerste installatie of bij het legen van de tank / put. Handgreep van technopolymeer om de pomp te verplaatsen. Geïntegreerd expansievat van 0,04 liter om te voorkomen dat de pomp gaat draaien bij kleine lekkages en om te compenseren bij waterslag. Er is geen onderhoud of opladen vereist voor het geïntegreerde vat. De koppeling tussen de drie waaiers in technopolymeer, de aandrijfring en de gladmakende schijf beide in roestvrij staal zorgen voor een beperkte slijtage van de hydraulica. De zuighoogte kan worden aangepast met behulp van het juiste accessoire (inbegrepen): 3,5 - 4 - 6 of 8 cm.

CONSTRUCTIEKENMERKEN VAN DE MOTOR

Asynchrone onderwatermotor voor waterkoeling. De hydraulische zijde van de motoras is van AISI 303 roestvrij staal. Dubbele mechanische asafdichting in oliekamer die de pomp waterdicht maakt. Condensator en geïntegreerde motor tegen oververhitting voor thermische beveiliging. Snelkoppelings- / ontgrendelingskabel om installatie in tanks te vergemakkelijken. Anti-afscheurbare stroomkabelaansluiting.

EIGENSCHAPPEN VAN DE ELEKTRONIC

Door de elektronische bediening kan de pomp autonoom starten en stoppen, volgens de systeemvereisten, en wordt beschermd tegen drooglopen. NFC-zak (Near Field Communition) voor het gebruik van een haver-sensor (apart geleverd) die kan worden aangesloten zonder de pomp te openen. Dankzij PLC-communicatietechnologie verzendt de pomp gegevens door de hele stroomlijn. De controller Com Box (inbegrepen) maakt het mogelijk om de inschakeldruk in te stellen en de alarmen te regelen. De ANTI-CYCLING-beveiliging treedt in werking bij lekkages in de systemen.

TECHNISCHE DATA

Debiet maximaal: 7,5 m3 / u
Opvoerhoogte: 45 m
Maximale dompeldiepte: 7/12 m
Type verpompte vloeistof: schoon, vrij van vaste of schurende stoffen, niet-viskeus, niet-agressief, niet-gekristalliseerd en chemisch neutraal
Vrije doorlaat: 2 mm
Minimale aanzuigdiepte: 110 mm
Minimaal waterniveau: 35 mm
Vloeistoftemperatuurbereik: van + 0 ° C tot + 50 ° C
Minimale en maximale omgevingstemperatuur: <0 ° C / + 50 ° C Maximale dompeldiepte: 15 m
Inschakelwaarde: 2,4 bar (± 0,2)
Flenzen, schroefdraad: Filettata da 1 ”1/4
Pomp maximale diameter: 185 mm
Materiaal waaier / s: technopolymeer / AISI 304 roestvrij staal
Maximaal aantal starts: 60 / u
Non-stop service: ja
Beschermingsklasse: IP 68
Motorisolatieklasse: F
Stroomkabel (m) en stekker: 10/15 m met stekker
Eenfasige voedingsingang: 230 V 50 Hz
Mogelijk installatietype: vast, horizontaal of verticaal. Ondergedompeld of half ondergedompeld. Het kan op het oppervlak, onder het waterniveau of buiten in een verticale positie worden geïnstalleerd met het DOC68-accessoire (apart geleverd).
Speciale uitvoeringen op aanvraag:
X-versie met afzuigset voor afzuiging op een hoger niveau.
Versie voor drinkwater gecertificeerd WRAS, ACS, NSF NSF 61 en 372. Opbouwversie (het DOC68-accessoire is vereist)

Brochure

 

Technical sheet

 

Installatie handleiding

 

Voeding 50 Hz 1 x 220-240 V ~
P1 max. in kW 0,75
P2 nominal in kW 0,52
Vermogen in pk (HP) 0,7
Stroom in A 3,4
Debiet in m3/h Max. 6
Debiet in l/min. Max 100
Druk in BAR Max. 4,5
Aansluiting aanzuig 1" Female - Geleverd met drijvende aanzuig
Aansluiting wegvoer 5/4" Female
Gewicht in kg 11,6
Zelfaanzuigend Niet van toepassing, enkel met de optie DOC68
Inhoud drukvat 0,04 liter
Aantal waaiers
Droogloop beveiliging Ja