Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel DAB ESYBOX DIVER X 55/120

DAB ESYBOX DIVER X 55/120

€1.816,21 €1.122,00
1 op voorraad
Esybox Diver is een elektronische frequentiegeregelde onderwater pomp ontworpen voor gebruik in putten, tanks of reservoirs.

De pomp kan ondergedompeld, gedeeltelijk ondergedompeld of op het oppervlak worden gebruikt (met het DOC68-accessoire, apart ge
48 uur levering
Ryva Watersolutions.
 • Verzending
  Gratis verzending vanaf 150 binnen de Benelux!
 • Voorraad
  Eigen grote voorraad!
 • Ervaring
  Meer dan 35 jaar ervaring!
 • Fysieke winkel
  Moeite met kiezen? kom gerust eens langs!
Beschrijving

7 ”meertraps elektronische pomp met variabele frequentie-aandrijving voor schoon water, ontworpen voor gebruik in putten, tanks of reservoirs.
De pomp kan ondergedompeld, gedeeltelijk ondergedompeld of op het oppervlak worden gebruikt (met het DOC68-accessoire, apart geleverd).
De pomp is geschikt voor onder druk zetten, hergebruik van regenwater en tuin- en irrigatiewerkzaamheden in de woningbouw. De pomp integreert de frequentieregelaar voor werking volgens de systeemvereisten, een terugslagklep en een handgreep in roestvrij staal voor transport. De elektronische bediening beschermt ook tegen drooglopen en de VFD bespaart energie. De aanzuighoogte is van onderaf verstelbaar tot 8 cm. Het is mogelijk om een ​​vlotter en een niveausensor aan te sluiten zonder de waterdichtheid van de pomp in gevaar te brengen dankzij de NFC-pocket (Near Field Communication). Voorzien van expansievat waardoor het gebruik van een extra expansievat overbodig is.
Wi-Fi-connectiviteit standaard. De DConnect Box 2 is inbegrepen, door de DConnect-app voor Android of iOS te downloaden, kunt u de pomp vanaf uw smartphone bedienen.
De pomp is verkrijgbaar in X-versie met 1 ”inlaat en X-kit inclusief 1 meter aanzuigslang en vlotter om het opzuigen van onzuiverheden van de bodem te voorkomen. De hele pomp is IP 68 gecertificeerd en kan op het oppervlak (onder de kop) worden gebruikt.
Indien gecombineerd met een identieke pomp, kunnen twee pompen in alternerende of gelijktijdige modus werken.

CONSTRUCTIEKENMERKEN VAN DE POMP

Pomphuis van technopolymeer om corrosie en oxidatie te weerstaan. Geïntegreerde terugslagklep. Geïntegreerd puin lter. Overdrukventiel, bij volledig ondergedompelde opstelling, met bevriezing van het water in de externe leidingen, voorkomt het ventiel de schade aan de pomp. Op het pomplichaam bevindt zich een ontluchtingsklep die de aanzuiging verbetert tijdens de eerste installatie of bij het legen van de tank / put, en een roestvrijstalen hendel om de pomp te verplaatsen. Geïntegreerd expansievat van 0,04 liter om te voorkomen dat de pomp gaat draaien in geval van kleine lekken en om waterslag te compenseren. Er is geen onderhoud of opladen vereist. De koppeling tussen de drie waaiers in technopolymeer, de aandrijvingsring en de gladmakende schijf, beide in roestvrij staal, zorgen voor een beperkte slijtage van de hydraulica en een nauwkeurigere uitlijning van de componenten. De zuighoogte kan worden aangepast met behulp van het juiste accessoire (inbegrepen): 3,5, 4, 6 of 8 cm.

CONSTRUCTIEKENMERKEN VAN DE MOTOR

Hoog rendement dompelmotor met permanente magneet, gekoeld door de verpompte vloeistof. hydraulische zijde van de motoras in roestvrij staal AISI 303. Dubbele mechanische asafdichting in oliekamer waarbij de afdichting aan de motorzijde alleen ondergedompeld wordt (1 bar), terwijl de andere zijde onder een bedrijfsdruk staat (tot 5,5 bar) waardoor de pomp waterdicht is. Elektronisch beveiligde motor. Snelkoppelings- / ontgrendelingskabel om installatie in tanks of reservoirs te vergemakkelijken. Aansluiting stroomkabel los te scheuren.

EIGENSCHAPPEN VAN DE ELEKTRONIC

Door de elektronische bediening kan de pomp autonoom starten en stoppen. Variabele snelheidsaandrijving voor werking volgens de systeemvereisten. Werkdruk instelbaar van 1 tot 5,5 bar en beschermt tegen drooglopen. NFC-zak (Near Field Communication) voor het gebruik van een haver-sensor (apart geleverd) die kan worden aangesloten zonder de pomp te openen en een waterdichte afdichting behoudt. Dankzij de PLC-communicatietechnologie zendt de pomp gegevens via de voedingskabel naar de DConnect Box 2.

DCONNECT DOOS 2

Dankzij de DConnect Box 2 en de DConnect-app is het mogelijk om de systeemdruk, alarmen en de hoeveelheid restwater in de tank direct vanaf uw smartphone of tablet te controleren en te beheren. DConnect Box 2 wordt standaard meegeleverd.

 

Bij aankoop van dit product kan u 6 maanden gebruik maken van de internet toegang, wenst u na deze 6 maanden de controle vanop afstand te behouden dan komt er een jaarlijkse bijdrage. Meer info op onderstaande links en download.

Meer info kan u hier vinden: https://internetofpumps.com/nl-be/

Prijslijst voor de DAB cloudservice

 

TECHNISCHE DATA

Debiet maximaal: 7,2 m3 / h
Opvoerhoogte: 55 m
Maximale dompeldiepte: 12 m standaardversie
Type verpompte vloeistof: waterzuiver, vrij van vaste of schurende stoffen, niet-viskeus, niet-agressief, niet-gekristalliseerd en chemisch neutraal
Vrije doorlaat: 2 mm
Minimale aanzuigdiepte: 110 mm
Minimaal waterniveau: 35 mm
Vloeistoftemperatuurbereik: van 0 ° C tot + 55 ° C
Minimale en maximale omgevingstemperatuur: <0 ° C / + 50 ° C Maximale dompeldiepte: 15 m
Instelbare constante druk: vooraf ingesteld 3 bar, instelbaar van 1 tot 5,5 bar Uitlaataansluiting: Bedreigd 1 ”1/4
Pomp maximale diameter: 185 mm
Waaier / s materiaal:
Technopolymeer met ringvormige waaier van roestvrij staal AISI 304
Maximaal aantal starts: 60 / u
Beschermingsklasse: IP 68
Non-stop service: ja
Motorisolatieklasse: F
Stroomkabel (m) en stekker: 15 m met stekker
Eenfasige voedingsingang: 230 V 50 Hz / 60 Hz
Mogelijk installatietype: vast, horizontaal of verticaal. Ondergedompeld of half ondergedompeld. Het kan op het oppervlak worden geïnstalleerd, met positieve aanzuiging, in een verticale positie met het accessoire DOC68 (apart geleverd). Speciale uitvoeringen op aanvraag:
X-versie met afzuigset voor afzuiging op een hoger niveau.
Versie voor drinkwater WRAS, ACS, NSF.
Surface-versie (het DOC68-accessoire is vereist)

Brochure ESYBOX DRIVER

 

Brochure DCONECT BOX2

Technical sheet ESYBOX DIVER

Technical sheet DCONNECT BOX2

Handleiding ESYBOX DIVER

Handleiding DCONNECT BOX2

Ontdek de volledige

       

Voeding 50 Hz monofase 230-240V - 50Hz
P1 max. in kW 1,3
P2 nominal in kW 0,96
Vermogen in pk (HP) 1,3
Stroom in A 5,5
Debiet in m3/h 6,6
Debiet in l/min. 110
Druk in BAR Max. 5,5
Aansluiting aanzuig 1" Female voor drijvende aanzuig
Aansluiting wegvoer 5/4" Female
Gewicht in kg 17
Zelfaanzuigend In deze verzie niet van toepassing. In combinatie met DOC68 wel.
Inhoud drukvat 2
Aantal waaiers 3
Droogloop beveiliging Ja, ingebouwd. Kan worden uitgebreid met NFC float