Onderwaterpompen regenwaterput/tank

Onderwaterpompen voor in regenwaterputten/tanks, onderwaterhydrofoor voor het verpompen van zuiver water. Deze pompen worden gebruikt voor de terugwinning van regenwater (toiletten, wasmachines) en voor beregeningsdoeleinden. Het systeem wordt in de regen

Onderwaterpompen regenwaterput/tank

Onderwaterpompen voor in regenwaterputten/tanks, onderwaterhydrofoor voor het verpompen van zuiver water. Deze pompen worden gebruikt voor de terugwinning van regenwater (toiletten, wasmachines) en voor beregeningsdoeleinden. Het systeem wordt in de regenwaterput/tank geplaatst, geen plaatsverlies en geruisloos. 

Onderverdeeld in 2 groepen, deze met een ingebouwde electronische besturing die de pomp beveiligt en regelt in functie van de druk, en deze met een uitwendige electronische sturing. De nieuwe DTRON3 en Esybox Diver hebben een uitwendige wifi regeleenheid waar de parameters kunnen worden versteld naar u eigen wens, deze zijn mee opgenomen in de groep met ingebouwde electronische besturing.

Niet gevonden wat U zocht tussen onze modellen! Neem dan gerust contact met ons op via onze klantenservice en wij trachten U zo spoedig mogelijk verder te helpen.